Yritysesittely

Metallisorvaamo A. Pakarinen Oy on kotimaiseen laatuun, ammattitaitoon ja toimitusvarmuuteen panostava tilauskoneistamo, joka on kasvanut pienestä alihankkijasta kansainvälisten yritysten luotettavaksi yhteistyökumppaniksi.

Yritys on perustettu vuonna 1992, ja vuonna 2015 aloitetun sukupolvenvaihdoksen myötä toimimme jo toisessa polvessa.
Työllistämme tällä hetkellä omistajien lisäksi vakituisesti noin 16 henkilöä. Tuotantotilamme ovat vuoden 2012 laajennuksen jälkeen noin 800 m² ja konekantaa päivitetään toiminnan kehittämiseksi aktiivisesti – viimeisin hankintamme on CNC-sorvi pyörivillä työkaluilla (2018) sekä sahauskapasiteettin panostaminen. 

Meillä on laaja materiaalivarasto, mikä mahdollistaa nopeat työn aloitukset ja toimitukset. Suoritamme pintakäsittelyjä yhteistyökumppaniverkostossamme, tavoitteenamme on palvella asiakasta mahdollisimman hyvin.